1 Temmuz 2010 Perşembe

Ve Hodgson

Hodgson artık Liverpool'un başında. Beklenendi ama 1 aydır gerçekleşmiyordu. Hodgson'ın üzerinde büyük bir yük var artık. "Enkaz devraldım" dese yeridir. Gerçi o bunu tercih etmemiş. İlk demeci "İngiltere'nin en başarılı kulübünde görev almaktan gurur duyuyorum. Bir an önce futbolcularla tanışmak için sabırsızlanıyorum."

Hodgson'ı buraya getiren her ne kadar Fulham'ın geçen seneki Avrupa Ligi finali olsa da Hodgson Liverpool'dan önce birçok takımda çalıştı. Bunlardan bazıları Inter, Blackburn, İsviçre milli takımı.

Hodgson'ın Fulham'ına hayran kalsam da gelmesine hep önyargı ile baktım. Öncelikle onu buraya getiren performansın 1 senelik olduğu akıllardan çıkmamalı. Bir de Liverpool'da sadece takım kurmak başarının anahtarı değil şu an. Takımı en az bütçeyle kurmak... Bu konuda şüphelerim var işte. Bir de istediği takımı kurması ne kadar zaman alacak? Sorulması gereken sorulardan biri de bu. Çünkü bu takım eğer bu sene de CL'ye gidemezse uzun bir süre CL'den uzak kalacak. Şampiyonluğun adını ağzına almasın bile.

Hiç yorum yok: