1 Mart 2009 Pazar

Seriye bağladık! (86-79)



Bu mağlubiyetle beraber arka arkaya 4 oldu. Banvit(d), Efes(d), GSCC(i), Erdemir(d) maçlarını kaybetmiş olduk böylece (ayrıca son 12 maçta 2g-10m). Aslında bu maçların mağlubiyetle sonuçlanması sürpriz değil ancak kötü olan Banvit maçı dışındaki maçlarda iyi bir oyun ortaya koyamamamız. İlk iki çeyrek zaten hep iyi oynuyoruz. Kastım o değil. Ancak ikinci yarıda takıma bir şeyler oluyor. Birisi büyülü değnek mi dokunduruyor nedir?
Bu sonuçla 14. sıraya geriledik. Dolayısıyla da play-off artık mucizelere kalmış durumda(bu oyunla). Fikstür açısından ise bir parça şansımız sürüyor. Zorlu KSK(i) maçından sonra Kepez ve Casa Ted'le yani son iki ekiple yapacağımız maçlar hem ligde tutunmamızı sağlayacak hem de play-off için bir umut niteliğinde olacak. İç sahadaki 5 maçtan en az 4 tanesini kazanmamız gerekiyor tabi. Onu göz ardı etmemiz mümkün değil. Dış sahada da en azından özverili bir performans sergilersek 2-3 maç kazanabileceğimizi düşünüyorum.

Neyse artık daha fazla sözü uzatmayalım. Haftasonu takımımız gereken cevabı sahada verecektir. Unutmayalım ki Selçuk'un bu taraftarla ve bu alın teri ile bu sahada yenemeyeceği az takım vardır. Yeter ki mücadelemiz eksik olmasın.

Başarılar koç, başarılar Konya'nın güzide temsilcileri ve başarılar Alperen ;)
Taraftarlara da tek sözüm: Desteğe devam...

Erdemir-Selçuk Üniversitesi Maç istatistikleri

Hiç yorum yok: