12 Nisan 2009 Pazar

Avantaj gidiyor...(90-83)

Maçın ikinci yarısını TBL'nin canlı yayın servisinden takip ettim. Selçuk her ne kadar geride olsa da maça ortaktı. Aslında mağlubiyetin sebebi bizim Alex ve Ekene'den kaynaklanıyor. Bu ikilinin ortalama 30 sayı 20 ribaundla oynadığını biliyoruz. BJK takımı bu ikiliyi iyi savundu tabi bu bir gerçek ama onun yanında bizimkilerin de gününde olmadığı açıktı. Alex'in elinin tutuk olduğu, Ekene'nin erken faulden kenarda oturduğu bir maçtı. Geçen maçta bizleri büyüleyen Leroy Hickerson yine showunu yaptı. Ribaundlara katkısından bahsetmiştik. Bu maçta da 23 sayının yanında 10 ribaund kopararak bizim adımıza en iyi performansı sergiledi.

Türklerden Ufuk 19, İsmail 15 sayı kaydetti. Ufuk'un ayrıca yaptığı 5 rib-5 ast-4 stl kayda değer ancak, kendisinin çok kötü bir alışkanlığı var: top kaybı... Malesef bunu her maç yapıyor. Bu maçta da 6 top kaybetmiş kendisi. "Bunlardan 2'sinde kendi sayı atsa, 2'sinde asist yapsa" diyesi geliyor insanın.

Neyse sağlık olsun bu maç da geçti ama unutmayalım bundan sonraki her maçta kazanmamız gerekiyor. Play-off falan hikaye önce ligde kalmak lazım.

Hiç yorum yok: