22 Nisan 2009 Çarşamba

Houston, sorun var!

(4x4)^2 oldu şimdi. Malumunuz son 1 hafta içerisinde (iki adet salı günü) 2 defa 4-4'lük skorla ayrıldık sahadan. Hani futbol dersi falan ama önce ECC'den havlu atmak sonra EPL'yi büyük ölçüde kaybetmek hoş olmadı. Belki hücum hattı bu iki maçta en iyi maçını oynadı ama defans hattı ve sanayici abimiz Reina iki maça damgalarını vurdular.

Arbeloa'nın top kayıpları, Agger'in asisti, Reina'nın şanssızlığı... Arsenal maçı da böyle geçti. 8-9 eksikle Anfield'a gelen Arsenal'in eline verip yollayacağımızı düşünürken bu puan kaybı çok kötü oldu açıkçası.

Arshavin hakkında söyleyecek sözüm çoktu ama bunları sınırlayım. Ben ilk Zenit'te oynarken, sonra Rusya milli takımında patlama yaptığında, Arsenal'e geldiğinde ve Arsenal'deki ilk maçları yaptığında hep Arshavin'in aleyhinde konuşmuştum. Bu laflarımı geri alacak değilim. Arshavin'in iyi bir futbolcu olduğunu hala düşünmüyorum. İster 4 atsın ister 5. Yani dün oluşan bir nefret değil bu. Neyse bu kadar saydığımız yeter.

Bu geceden bize kalan sadece geriye düştüğümüzde (3 kere oldu) maçı çevirmek için yeterli konsantrasyona sahip olduğumuzu öğrenmek oldu. Olsun EPL başka bahara demek acı geliyor ama öyle olacak. Sonuçta "yensen de yenilsen de..." diyorum

Hiç yorum yok: