11 Nisan 2009 Cumartesi

Bir taşla tek kuş


Bugünkü Premier League maçlarından zirveyi ilgilendirenler sürprizsiz sonuçlandı. ECC için mücadele eden takımların hepsi (A. Villa'nın maçı yarın) galibiyet elde etti.

Biz Liverpool açısından bakalım. Blackburn maçı dün Carra'nın yaptığı açıklamadaki kadar büyük olmadı açıkçası. Torres(2), Agger ve Ngog'un golleri 4-0'lık skoru belirledi. Chelsea maçındaki istekli ama başarısız Torres bugün takımın güzel oyununu 2 golle destekledi. Orta sahada Gerrard'ın eksikliği hissedilmedi, Lucas'ın eksikliği(!) hissedildi. Benitez, kanatlara Yossi ve Riera'yı koymuş, Torres'in yanına da Kuyt'ı görevlendirmişti. Bu 4-4-2 klasik taktikti ve oyuncular taktiğe burun kıvırmadılar açıkçası. Sonuç olarak Liverpool bu haftada eze eze 3 puanı hanesine yazdırdı.

Günün ilk maçında Liverpool rakibini mağlup etti ama diğer rakipler ne yaptı?

Aynı saatte başlayan maçlarda Chelsea, 70. dakikaya kadar 4-0 önde götürdüğü maçta 8 dk. içerisinde 3 gol yemesine rağmen Bolton Wanderers'ı 4-3 mağlup etti.

Man Utd, Sunderland deplasmanından 2-1'lik galibiyetle döndü. Konuk takımın gollerini Scholes ve 17'lik Macheda kaydetti.

Arsenal, ilk yarıyı 1-0 geride kapattığı maçta Wigan Athletic'i 4-1 mağlup etti. Goller: Walcott, Silvestre, Arshavin ve A.Song'dan.

Diğer maçlarda alınan sonuçlar ise şöyle:
Middlesbrough 3-1 Hull C. (M'boro'nun ilk golü Tuncay'dan)
Portsmouth 2-2 West Bromwich A.
Tottenham H. 1-0 West Ham U.

Dipnot: Bizim yalaka yayıncımıza ders olsun. Bugün Liverpool haricindeki büyük takımların maçları aynı saatte idi. Bir şeyler ifade etmeli artık bu gibi örnekler.

1 yorum:

liverpoolandkop dedi ki...

8 dakikada 3 gol yiyen Chelsea'nin Salı günü 90 dakikada 4-5-6 yemesi dileklerimle, saygılar ..