12 Nisan 2009 Pazar

Torres: Galibiyet bizi yükseltecek

Blackburn karşısındaki galibiyete 2 golle önemli katkı sağlayan Fernando Torres, Liverpoolfc.tv adresine şöyle konuşmuş:

"Chelsea maçından sonra bu maç harikaydı. Chelsea maçında kötüydü ama bugün işimizi tamamıyla yerine getirdik. Bu müthiş sonuçtan sonra artık Londra'ya kendimizden emin gidiyoruz." Yıldız futbolcuya, ilk golü hakkında Liverpool kariyeri boyunca attığı en güzel gol olup olmadığı sorulunca ise şu cevabı vermiş: "Bazen bunun gibi şutlar denersiniz ancak genelde top dışarıya gider. Bugün ise gol oldu. Gerçekten güzel goldü."


Rafael Benitez de yaptığı basın toplantısında şunları söylemiş:

"İyi bir maç çıkarmak için gol atıp, gol yememeniz gerekiyor. Böyle olunca futbolcular da müthiş tepki veriyor. Birkaç pozisyonu daha kaçırmasaydık bundan bile daha iyi olabilirdi. Ama yine de mutluyum." demiş. Torres hakkında ise "Torres gibi anahtar oyuncular çok önemlidir. Oyunu her zaman açarlar. O da bugün ilk golü atarak oyunu açtı. Ona her zaman ihtiyaç duyarız."

Yedek soyunup maçta oynamayan ve sakatlığı bulunan Steven Gerrard'ın ise Chelsea maçında tam hazır olacağı açıklandı. Benitez her ne kadar temkinli konuşsa da Stamford'da galibiyet için Gerrard'a en az Torres kadar ihtiyacı olacak. (hatta daha fazla)

Ayrıca Torres'in ilk golü ve Agger'in golünü izlemenizi tavsiye ederim. Harika goller.

Hiç yorum yok: