13 Nisan 2009 Pazartesi

Rafa: Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok


Teknik direktör Rafael Benitez bugün yaptığı basın toplantısında yarınki maç hakkında konuşmuş. (Klişe bir cümle oldu. Adam tutup da 3 hafta sonraki EPL maçını konuşacak değil ya...) Biz de hemen Liverpoolfc.tv'den okuyup çevirdik. Buyrun satırbaşları:

  • Şu an kaybedecek bir şeyimiz yok. Onlar kazanmak zorundalar ve tüm baskı onların üzerinde. Ancak bunu kaldıracak ECC tecrübesine ve kaliteye sahipler.
  • Erken gelecek bir gol iki takım için de çok önemli olacaktır. Ama bizim atacağımız gol turun gidişatını değiştirebilir.
  • Bu futbol. Futbolda her şey olabilir. İnanmak zorundayız ve bu işin üstesinden geleceğimizi kafamıza koymalıyız.
  • Her basın toplantımda bana İstanbul'u soruyorsunuz. Bu konuda haklısınız. Şu anki kadromuzda o günü yaşayan futbolcular bulunmakta. Onlar nasıl olduğunu bilirler. Umarım o fantastik gece gibi bir geceyi daha taraftarlara yaşatırız.
  • Gücümüzün yettiğini biliyoruz. Daha önce deplasmanda büyük takımlara goller attığımızın farkındayız. Old Trafford'daki 4-1'i hatırlayın.
Daha da uzatmış İspanyol maç hakkında. Taktiksel vs. bilgiler vermiş ama biz uğraşmayalım. Sonuç olarak yarınki Chelsea maçından ben de umutluyum ancak bu umutları toplasak bir tur eder mi bilemiyorum.

1 yorum:

liverpoolandkop dedi ki...

Old Trafford'daki 4-1 bir haftadır aklımdan çıkmıyo ki zaten bugünde Chelsea'ye bir güzellik yapıcaz, eminim ..